Darten met Ted Hankey

Op donderdagavond 27 maart 2008 zijn we met z'n vieren naar de Evenementenhal in Gorinchem geweest. Samen met mijn Koetshuis 4 teamgenoot Frank en zijn vrouw en ook mijn vrouw, zijn we naar de vakbeurs Autoprofessioneel en Schadeherstel geweest. Dit op uitnodiging van Banden Groep Nederland. Tijdens de beursdagen was er gelegenheid om tegen Ted Hankey te darten. Bij de stand van Tyrenet aangekomen, het bedrijf dat Ted Hankey had geregeld, was het een drukte van belang. Na enige tijd was het dan zover, ik mocht een leg gooien tegen Ted Hankey. Ik stond zeer goed te gooien, zo goed zelfs dat ik met een finish van 92 (met 2 pijlen) de leg wist te winnen. Na enige tijd was het ook de beurt aan Frank om de pijlen met Ted Hankey te kruisen. Ook Frank stond bijzonder goed te gooien. Met een finish van 57 (met 2 pijlen) won ook Frank zijn leg tegen Ted Hankey. Nadat we ons nog tegoed gedaan hadden aan hapjes en drankjes, zijn we met een tevreden en voldaan gevoel weer huiswaarts gekeerd. Foto's hiervan staan op de foto-pagina.

Wedstrijdverslag thuis tegen Peert um der in 3

Maandagavond 17 maart 2008 moesten we thuis spelen tegen de koploper in de competitie, te weten het team van Peert um der in 3. Frank begon met zijn partij tegen Teun van Iperen, en won vrij overtuigend met 3-0. Daarna was Wilke aan de beurt tegen Theo van de Heijden. Helaas verloor Wilke met 1-3. Als derde mocht Gertjan gooien tegen Arjan van Doorn. Deze partij werd gewonnen door Arjan met 3-1. De laatste singel van de avond was die van mij tegen Paul Tesser. Ondanks het feit dat Paul met 2-0 voor kwam zag hij toch de winst aan zijn neus voorbij gaan. Ik won met 3-2. De tussenstand na de singels was derhalve 2-2. Wilke en Gertjan, als vast koppel bij de tactics, verloren de eerste partij met 1-2, maar wonnen de andere partij met dezelfde cijfers. Ook Frank en ik moesten een partij laten aan de tegenstander, maar ook wij wonnen de andere partij. De bierronde moest dus de beslissing brengen. Na een vrijwel gelijk opgaande strijd was het Frank die voor ons de winst binnenhaalde. Einduitslag 5-4 in het voordeel van team Koetshuis 4.

Wedstrijdverslag uit tegen Treffers 1

Vrijdagavond 7 maart 2008 waren we te gast in cafe de Knip in Boekel. Onze tegenstander van vanavond waren de heren en dame van team Treffers 1. De wedstrijd begon met de partij van Frank tegen Antoine Sleegers, die vrij gemakkelijk door Frank werd gewonnen met 3-0. Daarna gooide Wilke tegen Renate van Riet, een vrouwen onderonsje, die met groot verschil werd gewonnen door Wilke met 3-0. De tegenstander van Gert-Jan was Wiljan Verhees en ook Gertjan won overtuigend met 3-0. De laatste single was die van mij tegen Alex van Lieshout. Ik begon de partij goed, kwam met 2-0 voor, maar vergat het karwei af te maken. En dus verloor ik met 2-3. De tactics van Wilke en Gert-Jan werden zonder al te veel problemen gewonnen. Ook Frank en ik wonnen een partij overtuigend, maar waren bij de andere partij net niet scherp genoeg. De bierronde verliep redelijk soepel, en de eerste mogelijkheid op een dubbel werd ook meteen verzilverd. Hiermee bereikten we een einduitslag van 7-2 in het voordeel van team Koetshuis 4. We kunnen met veel plezier en gezelligheid terugkijken op een leuke avond daar in Boekel. Terug aangekomen in gasterij 't Koetshuis in Reek waren we getuige van de enorme gezelligheid die het team van Kroegtijgers uit Heesch aldaar bracht. Het team van Koetshuis 6 was nog aan het spelen tegen de Kroegtijgers. Om klokslag 24.00 uur werden we aangenaam verrast door het feit dat Joan van Orsouw jarig was. Daar hebben we er eentje (of meer) op gedronken. Joan van harte gefeliciteerd.

Banden Groep Nederland Toernooi 2008

Zondag 2 maart 2008 was het zover. Voor het personeel van Banden Groep Nederland heb ik net zoals vorig jaar een darttoernooi georganiseerd. Evenals vorig jaar was de wedstrijdleiding in handen van Rik, die dat ook deze middag weer formidabel uitvoerde. Het tweede Banden Groep Nederland Dart Toernooi 2008 werd gehouden in Gasterij 't Koetshuis te Reek. Er deden 15 darters aan mee. Na de spannende poule wedstrijden gingen er 8 deelnemers door naar de kwartfinales. Rene tegen Ad, Frank tegen Rob, Gertjan tegen Peter, en Hans tegen Jan. Hiervan gingen er vier door naar de halve finale. Hierin speelden Rene tegen Frank, die door Frank werd gewonnen met 3-0, en dus de eerste finalist werd. De andere halve finale was die van Gertjan tegen Hans, die door Gertjan gewonnen werd met 3-2. De finale ging tussen Frank en Gertjan, waarbij Frank met 3-0 voor kwam, maar daarna Gertjan sterk zag terugkomen tot 3-2. De 6de leg werd weer door Frank gewonnen, waardoor de einduitslag neerkwam op 4-2 voor Frank. Winnaar Banden Groep Nederland Darttoernooi 2008: Frank van Thiel. Door deze overwinning bleef de wisseltrofee in het bezit van Frank, die deze trofee vorig jaar ook al won. De beste dame van het toernooi was Mirrian, afkomstig uit het filiaal Son. De hoogste finish deze middag werd gemaakt door Rene met 95. Het was wederom een goed geslaagde en gezellige middag, mede mogelijk gemaakt door Banden Groep Nederland, en uitstekend verzorgd door Gasterij 't Koetshuis. Foto's van dit toernooi zijn te zien op de foto-pagina.