Wedstrijdverslag uit tegen Mien Jong

Woensdagavond 27 februari 2008 zijn we met drieen afgereisd naar Oeffelt, waar we moesten gooien in het sportcafe tegen Mien Jong. In goed overleg met de captain van Mien Jong, was besloten dat een van ons dubbel mocht singelen, en een ander alle tactics mocht gooien. Dit in verband met ziekte van Frank, en er geen reserve tijd had. Gertjan begon de wedstrijd tegen Geert Derks. Ondanks dat Geert een 180 score liet noteren, verloor hij van Gertjan met 3-2. Als tweede gooide ik mijn eerste single tegen Henk Artz en won met 3-0. Wilke gooide tegen Arno van Haren en won ook haar partij met 3-1. Als laatste mocht ik mijn tweede single gooien tegen Frits Maassen. Ook ik gooide in die partij een 180 score, maar verloor wel de partij met 3-2. Bij de tactics was het Wilke die alle partijen mee gooide. Alle vier de punten gingen, zei het met enig geluk, naar het Koetshuis toe. Ook de bierronde was een prooi voor het Koetshuis. Zodoende kwam er een einduitslag te voorschijn van 8-1 in het voordeel van team Koetshuis 4.

Wedstrijdverslag thuis tegen Keetje Triple 3

Maandagavond 18 februari 2008 moesten we thuis spelen tegen Keetje Triple 3. Ik begon de wedstrijd tegen Rob van Rooij, die lekker stond te gooien, en dus won van mij met 0-3. Wilke gooide haar partij tegen Patrick Delissen en won overtuigend met 3-0. De derde partij van de avond was die van Frank tegen Marty Dollevoet, met als uitslag 2-3 in het voordeel van Keetje Triple. Gertjan moest spelen tegen Jacky Delissen en won zijn partij met 3-0. Na de singles nam Pierre de plaats in van Wilke. Bij de tactics werden door beide teams de punten eerlijk verdeeld. Tussenstand voor aanvang van de bierronde derhalve 4-4. Het was het team van Keetje Triple die de bierronde won en dus met de winst naar Nistelrode vertrok. Hiermee werd een einduitslag bereikt van 4-5 in het voordeel van Keetje Triple 3.

Wedstrijdverslag uit tegen de Kroeg 1

Vrijdagavond 15 februari 2008 zijn we met ons team te gast geweest bij de Kroeg uit Heesch om tegen het team van Kroeg 1 te spelen. Gertjan begon zijn wedstrijd tegen Edwin Neelen en won zijn partij met 3-1. Als tweede moest Wilke gooien tegen Dave van Oss. Ook Wilke won haar partij met 3-1. Frank had als tegenstander Dennis Neelen en ook Frank won zijn partij met 3-0. De laatste wedstrijd was die van mij tegen Bart van de Oetelaar. Ondanks het feit dat ik een 180 score noteerde in de vierde leg, verloor ik de partij met 3-2. De tactics waren voor Wilke en Gertjan geen probleem, en ook Frank en ik behaalden de maximale punten. Doordat Frank de bierronde uitgooide, werd ook deze ronde door ons gewonnen. De einduitslag werd dan ook 8-1 in het voordeel van team Koetshuis 4.

Wedstrijd verslag uit tegen de Zwaan 1

Donderdagavond 31 januari 2008 waren we te gast in Heeswijk-Dinther bij cafe de Zwaan, waar we moesten darten tegen de Zwaan 1. Frank, die met toestemming van de tegenstander, twee keer mocht singelen, gooide eerst tegen Roel van Veghel en won zijn partij met 3-0. Als tweede gooide Wilke tegen Lars Detisch en verloor helaas met 0-3. In de tweede single van Frank speelde hij tegen Thomas Heerkens en won deze partij met 3-1. Tot slot mocht ik aantreden tegen Jan Cleerdin, waarbij de dubbels het grote struikelblok vormden. Gelukkigerwijs gooide ik als eerste de laatste en beslissende leg uit, zodat ik won met 3-2. Bij de tactics waren alle vier de punten voor het Koetshuis, waarbij Wilke een enorm groot aandeel in de winst had. Het was ook wederom Wilke die de laatste dubbel gooide in de bierronde. Al met al een gezellige avond gehad met de jongens van de Zwaan 1. Einduitslag 8-1 in het voordeel van Koetshuis 4.