5e OPEN REEK 2007

Donderdag 27 december 2007 was het dan weer zover. Het 5e OPEN REEK was een feit. Dit jaarlijks terugkerend darttoernooi is altijd daags na de kerst. Het toernooi is zeer in trek bij alle nationale en internationale darters. De opkomst dit jaar was 145 deelnemers bij de heren, en een apart toernooi voor de dames, die met 14 in getal waren. Onder het deelnemersveld waren onder andere de volgende darters naar Reek afgereisd te weten Jelle Klaasen, Michael van Gerwen, Rick Hofstra, Dick van Dijk, Braulio Roncero, Eimardo van Engelen, en Tony West. Er werden 35 poules van 4 gemaakt, en een poule van 5. Ik zat in een poule van 4. In de poule wedstrijden won ik er 2 van de 3. Door dit resultaat eindigde ik als 2e in mijn poule. De nummers 1 en 2 van de poule gingen door naar de winnaarsronde. Helaas moest ik in de winnaarsronde mijn meerdere erkennen in Dick van Dijk. Hiermee was voor mij het toernooi afgelopen. Het toernooi werd gewonnen door Braulio Roncero, 2e werd Bobby Biemans en op een gedeelde 3e plaats Jelle Klaasen en Andy Mack. Bij de dames ging de winst naar Denise Trouerbach, 2e werd Eefje Meijden en op een gedeelde 3e plaats Wilke Heinemans en Rianne Mekers.
Zelf eindige ik op een plaats tussen 33 en 64.

Prettige feestdagen allemaal

Ik wil iedereen een vrolijk kerstfeest toewensen, en veel heil en zegen voor het nieuwe jaar 2008. Dat we nog maar vele pijltjes mogen gooien.

Wedstrijd verslag thuis tegen Keetje Triple 1

Maandagavond 17 december 2007 moesten we thuis spelen tegen Keetje Triple 1. Frank begon zijn wedstrijd tegen Paul Langenhuizen. Ondanks dat Paul een 180 score gooide kon hij niet op tegen Frank, die won met 3-1. Als tweede gooide Wilke tegen Egbert Maas, en won met 3-0. Gert-Jan speelde tegen Marco van Donzel en verloor helaas met 0-3. Tot slot moest ik mijn single gooien tegen Joost Zwinkels en won met 3-1. Tussenstand na de singles 3-1 in het voordeel van het Koetshuis 4. Bij de koppels wonnen Wilke en Gert-Jan beide partijen. Frank en ik wonnen er een maar verloren ook een partij. De bierronde werd ook weer door ons gewonnen, waardoor de einduitslag 7-2 werd in het voordeel van Koetshuis 4.

Wedstrijd verslag uit tegen Krek d'r Neffe

Donderdag 6 december 2007 waren we te gast in cafe 't Fabeltje in Oss. Onze tegenstander was het team van Krek d'r Neffe. De eerste partij was die van mij tegen Anthony v.d. Lee: 3-1. Wilke gooide tegen Pedro v. Lieshout: 1-3. De tegenstander van Frank was Lucien v. Hees: 3-2. Tot slot gooide Gert-Jan tegen Heavenly v. Lieshout: 0-3. Tussenstand na de singles dus 2-2. Gert-Jan en Wilke wonnen een partij tactics en verloren er een. Frank en ik verloren beide partijen. De bierronde werd door ons gewonnen, waardoor de einduitslag neerkwam op 5-4 in het voordeel van Krek d'r Neffe.