Wedstrijd verslag thuis tegen de Kroeg 2

Maandag 26 november 2007 was het de beurt aan de Kroeg 2 om af te reizen naar Reek. Frank begon en speelde tegen Donny van Herpen en won met 3-0. Daarna was het Gert-Jan die het opnam tegen John van Rooy 2-3. De tegenstander van Wilke was Leon Broeksteeg 1-3. Als laatste kwam ik in aktie tegen Marijn van de Broek 3-1. Tussenstand na de singles: 2-2. De tactics met als vaste koppels Wilke/Gertjan en Frank/Hans waren voor het Koetshuis. Alle vier de partijen werden gewonnen. Helaas verloren we de bierronde, waarin de Kroeg overigens goed stond te gooien, en daarmee werd de einduitslag 6-3 in het voordeel van Koetshuis 4.

De Molen Banden Reek

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij De Molen Banden in Reek. Voor het personeel organiseer ik ieder jaar weer een darttoernooi, waarbij gestreden wordt om de "Molen Banden Darts-wisseltrofee". De eerste editie van dit toernooi in 2007 werd gewonnen door Frank van Thiel. (klik op de foto voor een vergroting). Dit toernooi werd gehouden in Gasterij 't Koetshuis te Reek. Mede door de goede verzorging is dit een onvergetelijke middag geworden. Dank aan Joan en Gemma, gastheer en -vrouw van Gasterij 't Koetshuis in Reek. Uiteraard wil ik ook De Molen Banden Reek bedanken voor het mogelijk maken van dit toernooi. Zie ook de foto-pagina.

Wedstrijd verslag uit tegen Peert um der in 3

Maandagavond 19 november 2007 waren we te gast in cafe d'n Brouwer in Mariaheide. Hier moesten we spelen tegen het team van Peert um der in 3.
Ikzelf begon te spelen tegen Arjan van Doorn en verloor mijn partij met 3-1. Daarna kwam Wilke in actie tegen Danny Verhoeven die helaas ook haar partij verloor met 3-1. Gert-Jan nam het op tegen Ricardo Mosch en won mede door een finish van 109 met 3-1. Als laatste kwam Frank in aktie tegen Ivo Atanasov en won met 3-1, waarbij Frank een leg won door als finish een dubbele bull te gooien. Wilke en Gert-Jan koppelden samen met de tactics en wonnen een partij, maar verloren er ook een. Frank en ik speelden samen de tactics, maar kwamen in beide partijen net iets te kort, dus verlies. De bierronde werd, ondanks dat we wel kansen op de laatste dubbel hadden, verloren.
De einduitslag was dan ook 6-3 in het voordeel van Peert um der in 3.