Wedstrijd verslag thuis tegen Treffers 2

Op maandagavond 21 januari 2008 moesten we thuis spelen tegen Treffers 2. De wedstrijd begon met Frank tegen Danny v.d. Cruijsen, die Frank verloor met 1-3. Wilke gooide tegen Henny Donkers en won met 3-1. Ook Gertjan won zijn partij met 3-1 van Arno v. Uden. Als laatste mocht ik mijn wedstrijd gooien tegen Joyce v.d. Elzen, en won deze partij met 3-0. De tactics waren wederom voor Wilke en Gertjan geen probleem, zij wonnen beide partijen. Frank en ik deelden de punten met de tegenstander. De bierronde welke door ons werd gewonnen, kende voor mij persoonlijk een hoogte punt, namelijk 1x de maximale score van 180. Als team een goede prestatie geleverd en gewonnen met 7-2.

Wedstrijd verslag uit tegen 9 Darts de Kwast

Woensdag 9 januari 2008 moesten we spelen tegen 9 Darts de Kwast in Cuijk. De eerste wedstrijd was die van Wilke tegen Henk Wolters, die door Wilke met 3-1 werd gewonnen. Als tweede won Gertjan zijn partij met 3-2 van Theo van Leeuwen. Mijn tegenstander was Ger Heijsterman en de uitslag 3-2 in mijn voordeel. Frank moest tegen Ronnie Cornelissen gooien en had zijn dag niet, waardoor Frank verloor met 3-0. De tactics werden eerlijk verdeeld, zowel Wilke & Gertjan, alsook Frank & ik wonnen een partij en verloren er ook een. De bierronde werd door ons gewonnen, waardoor de einduitslag 6-3 werd in het voordeel van Koetshuis 4.

Stichting kansarmen Sri Lanka

Op zondag 6 januari 2008 werd er in het Koetshuis in Reek een benefiet-darttoernooi gehouden voor stichting kansarmen Sri Lanka. Voor meer info omtrent deze stichting verwijs ik U graag naar de volgende website: www.kansarmensrilanka.nl. Dat ook nationale en internationale darters geven om het welzijn van de medemens uit de derde wereld bleek wel uit de navolgende namen die aanwezig waren: Michael van Gerwen, Jelle Klaasen, Toon Greebe, Eimardo van Engelen, Bobby Biemans, Braulio Roncero, Tony Martinez, Johny Peetermans en Tony West. In totaal deden er 83 heren en 17 dames mee aan het toernooi. Er werd gespeeld in een poule systeem, waarbij de 1e en de 2e van de poule doorgingen naar de winnaarsronde. Omdat ik 2 van de 3 partijen in de poule wist te winnen, kwam ik in de winnaarsronde. Hierin speelde ik tegen Geert van den Berg en verloor met 3-1. Het toernooi werd gewonnen door Jelle Klaasen die in de finale Dennis Koenen versloeg.
Foto's van dit toernooi staan op de foto-pagina onder "darten voor Sri Lanka".