Biografie

Hallo, ik ben Hans van den Elzen. (klik op de foto voor een vergroting). Getrouwd met Petra en trotse vader van twee zonen, Stef (www.win.tue.nl/~selzen/) en Rik (Rik.vdElzen.net). Het darts-virus heeft mij pas op latere leeftijd gegrepen. Ik heb mijn eerste pijltjes gegooid in mijn 42ste levensjaar. In 2004 ben ik lid geworden van dartsvereniging het Koetshuis in Reek. Daar speelde ik elf seizoenen lang in het team van Koetshuis 4. Omdat ik met mijn grijze haren volgens sommige jeugdige darters al wel een opa moest zijn kreeg ik deze bijnaam. Met deze website wil ik mijn beleving aan het darten delen met iedereen die dezelfde passie heeft.

Regelmatig zal deze site bijgewerkt worden met actuele items die betrekking hebben op het darts gebeuren. Deze items staan onder het kopje NIEUWS. Verder staan er diverse foto's op deze site en zijn mijn sponsors uiteraard ook te bekijken op de sponsor pagina.
Veel lees- en kijkplezier toegewenst.


Dartteam Koetshuis 4

Ondanks het feit dat ik besloten heb om, per medio mei 2015, geen deel meer uit te maken van dit geweldige team, blijft de navolgende informatie omtrent dit team op mijn website behouden. Simpelweg om de reden dat dit team een groot gedeelte van mijn leven een grote inspiratie is geweest, en blijft. Team Koetshuis 4 bedankt voor de fijne tijd, de leuke momenten en de gezelligheid die we samen hebben beleefd en succes voor de toekomst toegewenst.

Historie team Koetshuis 4.
Op dit moment (seizoen 2014/2015) bestaat het dartteam Koetshuis 4 uit de volgende personen: Hans van den Elzen , Wilke van Engelen (captain), Pierre Blondé, Frank van Thiel, René Elbers, Frenky Heurkens, Dirk Jansen en John van den Berkmortel. Wij spelen onze competitie wedstrijden in de 2e divisie van de Brabantboel. Dit seizoen spelen wij in poule 2B. Voor de stand in deze poule ga je naar de website van de Brabantboel Darts Bond, te vinden via deze link: (Brabantboel.nl). Onze thuiswedstrijden spelen wij in Gasterij het Koetshuis, Heytmorgen 1 te Reek op de donderdagavonden. (Klik op de foto voor een vergroting).
--------------------------------------------------------------------
Koetshuis 4 bestaat al 10 jaar.
Begonnen in seizoen 2004/2005 als vijfde dartteam van gasterij ’t Koetshuis te Reek dat competitie ging spelen in de Brabantboel Darts Bond, onder de naam Koetshuis 5. De bezetting tijdens dit eerste seizoen bestond uit: Jacky Bogers, die captain was in het begin, Wilke van Engelen, Hans van den Elzen, Anton Siebe en Pierre Blonde. Van deze vijf spelen er op dit moment nog steeds drie onafgebroken in hetzelfde team. Inmiddels is de teamnaam veranderd in Koetshuis 4. Dit gebeurde in seizoen 2007/2008 omdat er toentertijd een nummering aan de Koetshuis dartteams toegevoegd werd al naar gelang hun positie bij de Brabantboel Darts Bond. Zoals gezegd startten wij als team Koetshuis 5 in seizoen 2004/2005 in de BBDB competitie in de derde divisie. In het eerste seizoen bereikten wij een nette 3e plaats, wat goed genoeg was voor promotie naar de 2e divisie. In het tweede jaar werden we 5e in de tweede divisie. In het derde seizoen eindigden we op een teleurstellende 10e plek, maar gelijk met de naamsverandering van Koetshuis 5 naar Koetshuis 4 in seizoen 2007/2008 werden ook de resultaten verbeterd, mede tot stand gekomen door toetreding in ons team van Gert-Jan Raaijmakers en Frank van Thiel in deze periode. Vanaf dat moment nam ik de taak van captain over en doe dit nog steeds met veel plezier. Met deze samenstelling behaalden we een prima 2de plaats in de competitie en dus promotie naar de eerste divisie. Dat dit toch net iets te hoog gegrepen was voor ons blijkt wel uit het feit dat we als 11de in onze poule het seizoen afsloten, en dus weer terug gingen naar de tweede divisie. Hierin staan we dus nog steeds en zijn dik tevreden met onze behaalde resultaten. Een 5de plaats in 2009/2010, de 7de plaats in 2010/2011, de 8ste plek in 2011/2012 en een knappe 4e plaats in seizoen 2012/2013. Wij zijn nu een team dat in de loop der jaren een hele mooie hechte groep is geworden en willen dat, als het ons gegeven is, nog vele jaren op deze manier doorzetten. Onze beste prestatie in het beker toernooi van de Brabantboel Darts Bond was in het seizoen 2008/2009 waarin we het bereikten tot de laatste 8 en onze meerdere moesten erkennen in team Koetshuis 2. De samenstelling op dit moment is: Hans van den Elzen, Wilke van Engelen (captain), en Pierre Blonde. Deze drie personen zijn vanaf het prille begin actief in ons team. Verder bestaat de samenstelling uit Frank van Thiel en Rene Elbers, beiden deel uitmakend van ons team vanaf 2007, en Frenky Heurkens die erbij gekomen is in 2011. Aanvulling in de personen van Dirk Jansen en John van den Berkmortel vanaf seizoen 2013/2014. Tot zover de berichtgeving over team Koetshuis 4, wat met de aanvang van het seizoen 2013/2014 in de Brabantboel Darts Bond hun 10-jarig jublileum viert.